Tallille on siis tulossa este- ja kouluvalmennukset. Pitäjänä minä, elisa. Kouluvalmennus järjestetään 10.11. ja Estevalmennus 15.11.

Kouluvalmennuksessa keskitymme perusaisoihin, esimerkiksi hevosen hallintaan ja askellajeihin. Voitaisiin varmaan tehdä joku rata, saataisiin vaihtelevuutta tylsiin kiemuroihin. Hoitajat voivat ilmoittautua omalla hoitsullaan* tai antaa minun määrätä sopivimman hevosen. Ulkopuoliset paikalle vain kutsusta. Kirjoittelen palautetta hevosten omille sivuille, siellä tulevat olemaan kaikki valmennukset.

* Jos sinulla on kaksi hoitsua, osallistu sillä, jolla on enemmän opittavaa koulussa, ja jota et hallitse vielä ihan saumattomasti.

 

Estevalmennuksessa otamme ratsukoiden tason mukaan erikokoisia esteitä ja kavalettiharjoituksia. Korostamme erityisesti huolellista esteelletuloa ja ohjausta. Opitte myös ottamaan hevosen hypyn jälkeen kuolaimelle, jos siinä on vaikeuksia. Hoitajat voivat jälleen osallistua hoitsullaan, muutenkin sama käytäntö kuin kouluvalmennuksessa.